Klubnyheder

Bambusa sokker

30. oktober 2023, 18.06Kære Håndboldspillere og alle der læser dette,
Vi har en spændende mulighed for at tjene penge til klubben og samtidig have det sjovt sammen. Vi skal sælge strømper, og vi vil gerne have så mange som muligt med til at bidrage. Jo flere strømper vi sælger, desto flere penge kan vi indsamle til klubben.

For at motivere jer til at sælge strømperne, har vi lavet en særlig præmieordning. Hvis holdet i gennemsnit sælger over 5 pakker strømper pr. spiller (svarende til en pose strømper), vil der være en præmie til alle på holdet. Hvis I når over 10 pakker solgte strømper pr. spiller på holdet i snit (svarende til 2 poser strømper), vil præmien være endnu større. Og hvis I kan sælge over 15 pakker strømper pr. spiller (svarende til 3 poser strømper) i snit, er der en hyggeaften på spil til holdet!

Uddelingen af strømpeposer vil finde sted i uge 44. Vi vil komme rundt til jeres håndboldhold og personligt udlevere en strømpepose til hver af jer. I posen vil der være 5 pakker med strømper. I vil blive faktureret for posen, men betalingen skal først ske, når vi har afsluttet salget og opgjort, om I har solgt alle jeres strømper.

Salgsperioden starter, når I får jeres strømper, og fortsætter frem til uge 48. Det betyder, at I har flere uger til at sælge strømperne. Hvis I har svært ved at sælge nogle slags strømper, kan I altid få dem byttet til dem I er gode til lige som I altid kan få flere strømper undervejs hvis I har brug for dem.

Vi håber, at I alle vil være med til at gøre en indsats for at sælge så mange strømper som muligt. Det er en sjov og nem måde at tjene penge til klubben på, samtidig med har I mulighed for at vinde fede præmier og få en hyggelig aften sammen.

Hvis I har spørgsmål omkring salget eller brug for hjælp, er vi altid klar til at assistere jer. Lad os stå sammen og gøre denne strømpesalgskampagne til en succes!

På forhånd tak for jeres engagement og støtte.

Ønsker man at købe og man ikke kender en spiller på et af vores hold er man meget velkommen til at kontakte klubben så er vi klar

Mange varme hilsner
Dorthe
På håndboldklubbens vegne